installateur om de hele badkamer te doen

voor mijn nieuwe woning ben ik op zoek naar een installateur om de gehele badkamer te doen. zelf zal ik hem compleet strippen. woning bevindt zich in haarlem molenwijk.te verrichten werkzaamheden: -leidingen omleggen/infrezen -verlaagd plafond met spotjes maken -wasbak en inloopdouche installeren -wasmachine aansluiting naar de kast ernaast verleggen -tegelzetten tegels, douchewand, drain, badkamermeubel en doucheset heb ik zelf al.

2036 PB Haarlem

maurice denkt mee en zorgt ervoor dat alles netjes gebeurd. soms duurt het daardoor wat langer maar het eindresultaat is goed. ik zou hem zo weer inschakelen. maurice bedankt!

kwaliteit 8.0 betrouwbaarheid 8.0 service 8.0

Badkamer laten renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren en zou graag een prijsopgave ontvangen. Alvast ter info: - wastafel en wat klein spul moet nog worden verwijderd - vloer en wanden moeten worden betegeld, infrezen van waterleidingen, gelijkmaken van vloer op de plek waar de badkuip zat (deze is er al uit) -monteren en plaatsen van douchewand -monteren en plaatsen van badmeubel -ophangen van wat kleine dingen (zeepbakje etc.) Wellicht is het handig om een keer langs te komen om te kijken?.

Dhr. M. de Hoop   2131  DX  Hoofddorp

Vanaf het eerste moment was het gevoel bij Maurice Appel goed. Hij wist uiteraard waar hij het over had, maar dacht ook hier en daar een beetje verder door waardoor de afwerking nét even mooier is geworden. Verder was hij vanaf het begin superduidelijk, ook in zijn offerte (benodigde materialen en tijd waren uitgebreid gespecificeerd). En het eindresultaat is uiteraard naar volle tevredenheid. Kortom: dik voor elkaar!

Toilet en badkamer verbouwen 


In toilet: plaatsen nieuw hangend toilet, plaatsen nieuw fonteintje, opnieuw betegelen. In badkamer: verwijderen bestaande douchecabine, vervangen door betegeling met opstaande rand. Afvoer aanpassen.

Dhr. R. Bakker  1991 LP Velserbroek

We zijn zeer tevreden met het door Maurice verrichte werk!
Alles is keurig, snel en prima afgewerkt. Maurice denkt me je mee en komt altijd met fraaie oplossingen. Toen de (gammele) hoofdwaterleiding en afsluitkraan bleek te lekken, heeft Maurice dit snel en vakkundig gerepareerd.
Maurice komt zijn afspraken na, is makkelijk te bereiken (ook via WhatsApp), flexibel en, niet onbelangrijk, is ontzettend prettig in de omgang.

De offerte was uiterst gedetailleerd en zeer scherp geprijsd.

Kortom, we zijn zeer tevreden en bevelen hem van harte aan!


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  9.0         service  10.0

Zoekt ervaren klusjesman

Voor verbouwing van woning in Weesp zoeken wij een ervaren klusjesman. Gaat om volgende klus: - Gibowand waar nu arcade boog in zitten, recht maken (zagen) - Deurpost/gat sluiten met gibo - in andere wand juist deuropening maken en deur+ kozijn plaatsen - Nis bouwen voor koelvriescombinatie in keuken onder trap. -WC tegels verwijderen, staande pot vervangen door hangpot -delen waar wand vermaakt is, keukenwand achter oude bovenkasten en nis in keuken spagtelputz aanbrengen (zit ook op andere wanden in woning) - installatiewerk voor keuken voor en na plaatsing verzorgen. Graag uw reactie,.

Mevr. J. Janssen   1382 MC  Weesp

Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk van Maurice Appel. Maurice is een vakman, die plezier in zijn werk heeft, graag met je meedenkt en slimme oplossingen weet te bedenken voor allerlei zaken die je graag veranderd ziet, maar waar je niet precies van weet hoe.

Maurice gaat altijd in overleg over meerwerk en zal je achteraf niet voor vervelende verassingen zetten. Ook kun je met hem in overleg over het te leveren materiaal (doet hij dat of doe je dat zelf)
Maurice is enorm veelzijdig, met hem in huis heb je eigenlijk alle vaardigheden voor een complete verbouwing rondlopen. Hij doet al het installatiewerk, sloopwerk, bouwwerk (muurtjes etc) maar is ook een vakkundig timmerman. Maurice werkt netjes en als er iets fout gaat repareert hij dat snel en goed.
Wij zijn heel blij dat we met Maurice in zee zijn gegaan (we hadden ook nog twee andere vakmannen/klusjesmannen een offerte laten maken) zijn prijzen zijn eerlijk en goed, zijn werk is keurig en naar onze volledige tevredenheid en we hopen dan ook dat hij in de toekomst vaker bereid is een klus voor ons te klaren.


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  9.0         service  9.0


Realisatie badkamer

Ontwerp en realisatie van een kleine badkamer (zonder toilet, zonder bad) inclusief vloer, wand en verlaagd plafond


.

 Dhr. van der Noll  1018 WM Amsterdam

Maurice heeft het geheel prachtig opgeleverd. Voldoet aan alle verwachtingen. Hij denkt mee met onze wensen en wil ook iets extra's bieden. Ook tijdens de werkzaamheden zorgde hij ervoor dat we zo goed mogelijk door konden met de dagelijks gang van zaken. Aanrader!.


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  9.0         service  9.0

Badkuip installeren 

Badkuip plaatsen en installeren. Ombouw van badkuip tegelen. Leiding naar bestaande afvoer aanleggen. Badkranen installeren. Koperen leiding omleggen voor badkraan. Leidingen wegwerken met tegelwerk. Wasmachine afvoer aansluiten op bestaande afvoer. Koperen leidingen omleggen voor wasmachine water aanvoer en wasmachinekraan installeren.

Dhr. van der Corput   1018 MX  Amstrerdam

Deze installateur is realistisch in wat mogelijk is, daarbij flexibel en zeer vriendelijk. Houdt de afgesproken klus-uren in de gaten en kan deze uren verdisconteren in het meerwerk. Alle apparatuur is meer dan keurig aangesloten. Het ligbad heeft hij zelf aangeleverd en is prima in orde. Alles functioneert zoals het hoort en is meteen te gebruiken.
Kortom: perfect voor onze klus-wensen en ons budget..


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  9.0         service  9.0

Kozijn vervangen

vervangen van een hoekraamkozijn ( gedeeltelijk )  op 2 de verdieping  van een pand in Amsterdam.

Dhr. B. Aalbers   1078 HS  Amsterdam

In het kort, een echte vakman! Maurice heeft ons geholpen met het herstellen van een deel van ons kozijn. Waar andere direct aangaven het kozijn volledig te moeten vervangen (tegen navenante kosten), denkt Maurice met je mee en probeer met (goedkopere) alternatieven te komen. Dit resulteerde in deels vervanging van de rotte stukken in ons kozijn. Het eindresultaat mag er wezen, ziet er uit als nieuw en dat tegen een schappelijke prijs. Verder is Maurice zeer vriendelijk en duidelijk in zijn werkzaamheden en bovenal betrouwbaar in de opvolging daarvan. Bij onze volgende klus staat hij boven aan de lijst!


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  9.0         service  9.0

Meerdere klussen

keukenvoorbreiding, plavuizen vloer keuken verwijderen, muurtje opbouwen tussen woonkamer en keuken 

Mevr. M. Huigen  1448 NW  Purmerend 

Maurice Appel heeft voor mij de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen van mijn nieuwe keuken uitgevoerd. Hij heeft de oude keuken gedemonteerd, leidingen verlegd, een muur gebouwd en mijn verlaagde plafond voorzien van ledspots inclusief nieuwe bedrading. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Alles is heel netjes uitgevoerd en de deadline is ruimschoots gehaald. Daarnaast heeft Maurice me voorzien van het nodige advies en goede tips. De communicatie verliep ook heel soepel. Prettige telefoongesprekken, een keurige offerte (inclusief algemene voorwaarden) en een nette factuur op officieel briefpapier. Tussentijds kon ik hem altijd bellen of een bericht sturen via Whatsapp. Hij hield me goed op de hoogte van de voortgang. Dit alles gaf me een betrouwbaar gevoel. Dus als je op zoek bent naar een vakman die snel werkt en ook communicatief vaardig is (lees: vriendelijk en prettig in de omgang), dan kan ik Maurice Appel zeker aanbevelen.


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  9.0         service  9.0

Garagedeur vervangen 

Onze garagedeur is toe aan vervanging. Het is een plaatstalen tuimeldeur met de afmetingen ca. 2.38 x 2.26 mtr. (B x H) en is aan de rechterzijde voorzien van een loopdeur met een breedte van 95 cm. Wij willen deze tuimeldeur laten vervangen door een kozijn met een vast (houten) paneel en een loopdeur. Het vaste paneel bijvoorbeeld opgebouwd uit rabatdelen om het uiterlijk van de stalen deur te behouden (zie foto 2). Maar iedere andere suggestie is welkom. Prijsopgave inclusief afwerking in nader te bepalen kleur, SKG goedgekeurd beslag, dievenklauwen etc. en afvoer oude garagedeur.

Dhr. K. Engelenberg   1901 CT  Castricum

Via kluswebsite en marktplaats de klus, het vervangen van een stalen garagedeur met loopdeur door een houten kozijn met vast deel en loopdeur, aangevraagd. In totaal 3 offertes ontvangen. Valt op dat na het plaatsen van de klus er wel meer reacties komen maar als het op offreren aankomt er een aantal, ondanks herhaald verzoek, niets van zich laten horen. De aanbieding van Maurice Appel was zeer compleet. De aanbieding bestond uit een uitgebreide materiaallijst en een urenopgave met vermelding van de uit te voeren werkzaamheden. Ondanks de uitgebreidheid rezen er toch nog een paar vragen welke wij per e-mail aan hem stelde. De antwoorden kwamen snel en maakte de aanbieding meer dan compleet en t.o.v. de andere aanbieders zeer concurrerend. Dit in tegenstelling tot de overige 2 offertes waaruit wij niet konden opmaken wat er precies geleverd zou worden.
De klus is door Maurice en een collega uitstekend uitgevoerd. Op hun voorstel werd het kozijn meer naar voren geplaatst wat resulteerde in meer binnenruimte. Daardoor ontstond er wel een verlaging van de vloer in de gewonnen ruimte maar deze werd als meerwerk kosteloos netjes met cement afgewerkt!! Door een klein misverstand was de deurkruk niet wat we afgesproken hadden, maar een dag later werd dat direct door Maurice hersteld. Al met al zijn we meer dan tevreden over Appel Totaal Bouw en bevelen hem van harte aan. Maurice bedankt!


kwaliteit  10.0         betrouwbaarheid  10.0         service  10.0

Voordeur  

voordeur hoeft niet vervangen te worden, wel tochstrip onderkant aan binenzijde, deurbeslag en brievenbus die ik al heb dient gemonteerd te worden.

Mevr. M. Markvoort    1687 VN  Wognum

super professioneel in het mailcontact, Wij hadden 3 "simpele"vragen/klusjes. Waren binnen 2 uur gefixed. 
Ook het advies om juist niet te vernieuwen maar een onderdeel te vervangen, maakte dat de factuer aanzienlijk in de smaak viel. Dus erg tevreden en bij een volgende klus zullen wij zeker ook aan Appel Totaal Bouw denken.


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  9.0         service  10.0

Dubbele toegangsdeur in schuur plaatsen

Stenen schuur heeft nu een enkele toegangsdeur. Dient te worden vervangen door een dubbele openslaande deur zodat de motorfiets in de schuur gezet kan worden

Dhr. R. Postt    1567 JG   Assendelft

Zeer tevreden over het resultaat. Offerte was snel gemaakt en klus werd ook snel en vakkundig uitgevoerd. Afspraken werden nagekomen en en passent heeft Maurice ook nog even een lamp opgehangen. Zeer goede service en gewoon een aardige, betrouwbare vent !


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  9.0         service  10.0


douche deuren plaatsen

De douchbak staat al inclusief de stijlen aan de muur. Echter de glazendeuren moeten nog worden geplaatst en afgesteld. Type: SKA120V-61 V&B frame-to-frame hoekinstap 88-90-90-195 cn chroom helder glas. Kunnen jullie een aanbieding maken om de glazendeuren te plaatsen, afhangen, stellen?

Raymond en Esther   1444 VT  Purmerend

Ik heb enige tijd geleden op kluswebsite een klus voor plaatsen douchedeuren (8mm zware Villeroy & Boch deuren)geplaatst. De heer Appel heeft daar direct op gereageerd. Mijn vraag was om hulp met plaatsen, want na zelf proberen is één ruit gesneuveld, en na het bestellen van de tweede is de angst toegeslagen en durfde ik het zelf niet meer te plaatsen. Graag hulp, niet meteen maar toch wel in de aankomende 2 weken. Binnen 7 werkdagen is de heer Appel stipt op tijd zijn afspraak nagekomen en heeft in een zeer korte tijd en vakkundig (en prijstechnisch goed) en naar onze volle tevredenheid de zware Villeroy & Boch deuren geplaatst. 


kwaliteit  10.0         betrouwbaarheid  10.0         service  10.0


voordeur vervangen

We hebben een volledig nieuwe voordeur met nieuwe deurpost nodig in ons appartement. De voordeur wordt door 3 appartementen gebruikt en dient middels een dranger zacht te sluiten. Er zit nu een voordeur met glas in lood raampje in, kunnen jullie dit overzetten. Grote totale begroting.

CHB    voor de VVE   1054 AH  Amsterdam

Appel Totaal Bouw heeft uitstekend en snel maatwerk geleverd. Vooral de afwerking is erg goed te noemen. Kortom: een vakman


kwaliteit  9.0         betrouwbaarheid  10.0         service  10.0