CV ketels

Remeha :


Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Een vertrouwd Nederlands merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

Het plaatsen van de installatie gaat volgens de modernste perskoppelingen, en volgens het geldende bouwbesluit. ATB perst onder anderen met VIEGA Profipress & Pexfit Waterleidingen, CV leidingen en Gasleidingen. UPONOR persen wij ook ( vanaf 12 mm tot 25 mm )

ATB levert en plaatst :

CV Ketels : 

Advanta, Calenta, Quinta, tzerra

Boiler  / Zonne boiler :

aqua boiler / ZentaSOL

Termostaten    :  i-Sense, q-sense, Nest thermostaat
 


Avanta
Niet voor niets is de Remeha Avanta een van de meest verkochte cv-ketels van Nederland. Hij is vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen jou royaal en snel warmte en warm water leveren. De Avanta is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 en CW5. 

Calenta

.


Superzuinig én altijd behaaglijke warmte en royaal warm water? Krachtig én stil en compact? Innovatieve technologie én betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk? Met de Remeha Calenta in huis kun je gerust de allerhoogste eisen stellen aan jouw cv-ketel. Als combiketel is hij leverbaar in drie comfortklassen, 28c cw4... 40c cw5.... 40Lcw6... De Calenta is ook als soloketel verkrijgbaar en te combineren met een (bestaande) boiler.

TzerraStel je hoge eisen aan comfort en wil je besparen op de ruimte in huis, energie en (onderhouds)kosten? De Tzerra Plus vraagt weinig en geeft veel. Hij is zo compact dat hij bijna overal te plaatsen is, is zuinig met energie en levert tegelijkertijd het comfort dat je van een grote cv-ketel zou verwachten.

De Tzerra Plus is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 of CW5. Of je een vrijstaande woning hebt of een eenpersoonshuishouden, een waterbesparende douchekop of ligbad, de Tzerra Plus levert de warmte die jij wenst. Altijd en overal. Meer weten? Bel ons voor meer informatie.


Quinta

.De Remeha Quinta Pro is een uiterst robuuste en tegelijkertijd compacte en zuinige HR-soloketel met voldoende capaciteit om een riante villa of bedrijfspand te verwarmen. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha en leverbaar in vier vermogensklassen: 45, 65, 90 en 115 

Wil je snel een luxe bad laten vollopen of op meer punten tegelijkertijd over warm water kunnen beschikken? Voor het ultieme warmwatercomfort kun je de Quinta Pro 45 combineren met een Remeha Aqua Plus voorraadboiler van 100, 125 of 150 liter.

Nest thermostaat


Je kunt hem overal bedienen, waar je ook bent

De Nest Learning Thermostat programmeert zichzelf, zet de verwarming automatisch lager als je er niet bent, en is vanaf overal te bedienen.

I-sense thermostaat

De Remeha iSense en de Remeha cv-ketels vormen samen dé ideale combinatie. Door de onderlinge samenwerking tussen ketel en regelaar wordt de technische afstemming eenvoudiger en een hoger jaargebruiksrendement op tapwater behaald. Daarnaast is het mogelijk om vanaf de iSense storingen en servicemeldingen af te lezen.

De Remeha iSense (RF) kunt u aansluiten op zowel de RemehaTzerra (Plus), Avanta, Calenta, Quinta als de Calora Tower. Daarnaast kunt u de iSense (RF) aansluiten op andere OpenTherm-ketels.

Q-sense thermostaat
De qSense is een eenvoudige, kleine, compacte ruimtethermostaat met dezelfde grootse comfortprestaties als de iSense. Het is een ideale regelaar als je met slechts één draai aan de knop snel en eenvoudig de gewenste temperatuur wil instellen

Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Zo is de huidige en ingestelde temperatuur in een oogopslag af te lezen.

De Remeha qSense (klasse indeling V) en de Remeha cv-ketels vormen samen dé ideale combinatie. Ze spreken letterlijk dezelfde taal. Daarmee is een optimale werking van jouw cv-ketel gegarandeerd.

De Remeha qSense kan worden aangesloten op zowel de Remeha Tzerra (Plus), Avanta, Calenta, Quinta als de Calora Tower