Badkamer & toilet

Aan de badkamer wordt steeds meer aandacht besteed. Niet alleen om snel even te douchen, maar steeds vaker om uitgebreid te relaxen. Door meer tijd en geld te besteden aan de inrichting en aankleding, is de " NATTE CEL" van weleer uitgegroeid tot een sfeervolle, multifunctionele verzorgde en ontspannen ruimte.

Een mooie badkamer en toilet ontwerpen is kunst, maar deze ook nog eens perfect installeren vraagt de nodige vakmanschap.

Bij het inrichten of herinrichten van een badkamer enof toilet komen veel disiplines om de hoek kijken :

Loodgieters, Timmerman, Stukadoor, Tegelzetter, Voeger, Plafonneur, kitter, montage werkzaamheden kortom een complete bedoeling.

Daarom bied ATB een totaal concept aan voor uw badkamer enof toilet, dit zowel voor renovatie als nieuwbouw. Laat u informeren hoe wij binnen uw butget en oppervlakte, de mooiste en beste badkamer enof toilet kunnen realiseren.

Maak bij een offerte gesprek vooral uw wensen bekend, er kan vaak meer dan u denkt.


Vanaf heden zal bij elke badkamer verbouwing / renovatie een mobiele douche cabine in overleg geplaatst worden. U hoeft dan niet meer bij familie of vrienden aan te kloppen, op deze manier kunt u gewoon thuis douchen tijdens de bouw werkzaamheden.

De mobiele douchecabine wordt geplaatst in de buurt van cv ketel waar warm en koudwater, alsmede een rioolafvoer aansluitingen aanwezig is.

de mobiele douchecabine incl. aansluiting ( waterleidingen en riool ) is een gratis service, bij niet plaatsen kan er geen korting worden gegeven.


*** Gratis led Badkamer Verlichting ACTIE 2021 ***

Mogen wij uw gehele badkamer verbouwen dan wel renoveren, en wij gaan ook in uw badkamer een verlaagd plafond maken ( aparte prijsopgave incl.: 21 % btw via de offerte ) incl. afgestukt en door ons behandeld met speciale SIKKENS Projecttex mat schrobvaste, plafondverf die in alle kleuren mengbaar is, plaatsen wij gratis 4 speciale badkamer dimbare GU10 led 5 watt lampjesincl. armatuur in verschillende kleuren ( zie IP-klasse onderstaand met ** aangeduid ) en een speciale leddimmer met knop en raamwerk in de kleur van de wandtegels.

GU10 ledlamp + armatuur in de klasse :


IP44 = spatwaterdicht rondom bad/ douche

IP54 = spatwaterdicht / stofvrij boven douche


IP65 , 67 en 68 plaatsen wij natuurlijk ook in de badkamer in overleg en tegen meerprijs, deze IP-klasse is beduidend duurder vanwege het gebruik bij of onder het water.

Vraag vooral naar de mogelijkheden.